Heeft u vragen?

Een nieuw begin een frisse start

 

 

In mijn vorige blog  “ jij kiest ….”  van 12/12 gaven we je al aan dat je altijd een keuze hebt.   De keuze voor het hebben van een écht plan is alvast een goed begin.

2020 was een jaar waarin veel wankelde. We werden overspoeld met meningen en uitspraken van allerlei specialisten en experten.   Al die professionals hadden één ding gemeen, zij beleefden dit, net zoals jij en wij, voor de aller eerste keer.

Mensen zonder een plan blijken sneller in paniek te geraakten dan mensen met een plan.  We schreven in 2020 talloze keren over de veel betere resultaten op de lange termijn voor iedereen met een plan, vergeleken met de vele mensen zonder een plan.

 

 

 

Maar het woord ‘plan’ heeft voor iedereen een andere betekenis.

Als we je nu eens vertellen dat een plan jouw vrijheid zal vergroten. Dat een op maat gemaakt plan jouw helpt de rust te bewaren in een jaar zoals 2020.

Ook bij felle storm op zee met metershoge golven weten dat je niet moet panikeren, laat staan ondoordacht gaan handelen ?   Na de storm herbekijken we immers de coördinaten van jouw eindbestemming.  Het uitgestippelde parcours erheen vertrekt vanuit jouw ideale leven. Waar nodig sturen we bij en ga je weer vol met jouw ideale leven verder.

 

Twee nieuwe dossiers per maand zijn in 2021 onze max.

 

Onze tijd en energie voor de maand januari zijn al gereserveerd voor twee nieuwe ondernemende families die ook die vrijheid en rust willen inbouwen in hun activiteiten.

Vanaf februari kunnen we weer twee extra dossiers aan. Daarover beslissen we al midden januari.  Contacteer ons vrijblijvend voor een videogesprek van een 20 minuten waarin je te weten komt of onze planningswijze jou kan bekoren.  Wij weten na dat gesprekje ook of wij jou écht kunnen helpen of dat we je eventueel doorverwijzen naar collega’s met andere expertises.

 

Maak van 2021 een jaar dat 2020 helemaal doet vergeten door haar felle energie, het heldere licht en uw verbeterd inzicht.

Neem een nieuwe start, maak een nieuw begin.

Van Harte welkom in onze CRING !

 

De allerbeste wensen van Lieven en Jos   !

lieven@cring.be                     jos@cring.be

 

       

 

 

 

Contact

CRING BVBA
Jaarbeurslaan 17, bus 12, 3600 Genk
T. 089 23 33 01
info@cring.be
FSMA 115093
RPR 0479.427.943