Heeft u vragen?

Een passief inkomen  –  uw Financiële onafhankelijkheid

 

Vele mensen dromen wel eens van snel rijk te worden en de bijhorende financiële onafhankelijkheid te verwerven.

We bieden vandaag al de perfecte begeleiding voor een aantal ondernemers die succesvol hun zaak verkocht hebben. We doen dat met al onze toewijding maar de opdracht is heus niet makkelijker, louter omdat er veel geld is.

Het grootste deel van onze beschikbare tijd gaat echter naar ondernemers die dag in dag uit in de weer zijn met hun eigen talenten en actief hun eigen bedrijf aansturen. We stellen vast dat deze mensen hun ‘werk’ leuk vinden.

Vanuit een écht persoonlijk advies helpen we deze ondernemers bij het uitzetten van hun stappenplan.

Als je door de verschillende stadia van de planning heen kijkt, helpen we hen bij het creëren van een ‘passief’ inkomen.

Een passief inkomen dat hen in staat stelt om tijdens hun actieve carrière alvast de dingen te doen die ze graag doen zoals bijvoorbeeld iets meer vakantie, ontspanning of een hobby dat intenser kan worden beleefd.

Daar bovenop een passief inkomen dat hen tijdens hun nog super actieve renteniersperiode in staat stelt om een gerust leven te kunnen leiden.

Voor iedereen is die door ons omschreven ‘super actieve renteniersperiode’ iets anders, daarom ook voor iedereen een ander plan, een ander advies met unieke coaching.

Financiële vrijheid wordt terecht als een luxepositie beschouwd. Vele mensen streven er misschien wel naar, maar jammer genoeg bereikt lang niet iedereen die ‘gezegende’ positie.

 

Tal van wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat uitstelgedrag en vastgeroeste gewoontes,

mensen doen vastlopen in de opbouw van hun financiële onafhankelijkheid.

 

Wij hebben ons daarom voorgenomen een partner te zijn voor iedere ondernemer die zich door deze gekende hindernissen niet wil laten tegenhouden.

Onze volgende blogs zullen u de gevolgen van uitstelgedrag tonen, zullen u aangeven hoe u deze vastgeroeste gewoontes van u kan afschudden en hoe u daarvan uiteindelijk de vruchten zal plukken.  Nu al benieuwd ?  Tot over 14 dagen

Contact

CRING BVBA
Jaarbeurslaan 17, bus 12, 3600 Genk
T. 089 23 33 01
info@cring.be
FSMA 115093
RPR 0479.427.943