Heeft u vragen?

Expertise gebundeld met één focus : het ideale leven van de klant

Er zijn veel adviseurs met veel expertise die u in bepaalde domeinen van uw leven tot in de details willen begeleiden. Toch heeft u niet altijd het gevoel dat hun advies meer rust brengt in uw leven.
Veelal herkent u uw eigen situatie niet in de aangereikte ideale oplossing. Of u vindt het antwoord op uw eigen specifieke vraagstelling niet meer terug na het verwerken van een grote hoeveelheid technische termen en professionele expertise. Het resultaat is meestal dat u als klant uiteindelijk het antwoord zelf maar moet zien te vinden door vallen en opstaan.

De grafiek die u aantreft, is een voorstelling van hoe Cring de zaken aanpakt. Wij zoeken met de klant (en zijn andere adviseurs) naar het optimale evenwicht tussen de persoonlijke doelstellingen en de financiën van de klant om hem of haar een ideaal leven te laten leiden. Pas dan leeft de klant zijn leven en houdt hij zich bezig met wie en wat waarde heeft voor hem. Jazeker, ook het beleggingsadvies past volledig in deze benadering en houdt rekening met de levensdoelstellingen van de klant.

De gemiddelde bankier is louter gefocust op de behandeling van geld en stelt zeker geen levensvragen aan de klant in dit verband. U werd misschien al bezocht door een financiële planner die weliswaar een financieel plan maakte maar dat volgens onze ervaring te weinig is afgestemd op u als klant. De doorsnee mediator – bijvoorbeeld een advocaat – lost uw vraag – bijvoorbeeld een erfenisconstructie – perfect juridisch op maar houdt er niet altijd rekening mee of dit wel past in uw persoonlijke financiële situatie. Gestandaardiseerd, niet gepersonaliseerd advies stelt meestal teleur en wordt niet uitgevoerd.

Cring bevindt zich in het vierkant rechts boven waar de ideale match te vinden is tussen de manier waarop u uw leven kan leiden en de volle financiële gemoedsrust. Om dit te realiseren hebben wij in Cring alle nodige expertise gebundeld omtrent belastingen, erfrecht, financiën, lenen, geld, plannen, sparen, investeren en beleggen. Als u de vragen durft te stellen die U al lang had willen stellen, dan leveren wij de expertise op uw maat en samen komen we in het vierkant rechts boven terecht.

 

Contact

CRING BVBA
Jaarbeurslaan 17, bus 12, 3600 Genk
T. 089 23 33 01
info@cring.be
FSMA 115093
RPR 0479.427.943