Heeft u vragen?

Financial Life Planning = genieten

Financial Life Planning helpt je om meer van het hier en nu te genieten.

Vaak gelezen en gehoord :  Meer in het hier en nu leven.  Financial Life Planning ® werd ons aangeleerd door het Kinder Institute of Life Planning uit Boston. Het is een wetenschappelijke en gestructureerde aanpak.  Het verplicht de adviseur in eerste instantie te focussen op de mens die tegenover hem zit en niet op de financiën achter die mens.

Jouw RLP®  (Registererd Life Planner)  geeft je als het ware paswoorden die je op jouw eigen manier kan gaan gebruiken om zelf aan de slag te gaan.  Tegelijk zal je een geruststellende begeleiding ervaren vanwege jouw RLP®.   Onze cliënten beschikken onder andere over een eigen digitale, beveiligde kluis waarin al ons gemeenschappelijk werk staat opgeslagen. Je kan er altijd naar terugkeren om je te herbronnen of simpelweg opnieuw te informeren.  Je kan er zelf al jouw waardevolle zaken in op slaan.  Van bancaire overzichten tot verzekeringscontracten, van huwelijkscontracten tot wilsbeschikkingen en zorgvolmachten.  Nooit meer moeten zoeken naar zulke documenten, veel minder vaak jezelf moeten afvragen …. “ ja, hoe zat dàt ook weer … ? ”

Je beschikt altijd over een backup of zeg maar hulplijn die je kan betrekken bij een obstakel of een nieuwe uitdaging waarmee je geconfronteerd wordt.  Jouw RLP helpt je te blijven focussen op jouw ideale leven.  Erop toeziende dat alles aanwezig is wat je nodig hebt. Dat geldt zowel voor nu als voor later. Dat geldt zowel voor jezelf als jouw partner en kinderen, petekinderen of favoriete goede doelen.

 

 

Zo’n samenwerking voelt allicht het een beetje aan als op reis meegenomen worden.  Een nieuwe wereld opent zich, zonder beperkingen.  Terwijl jouw RLP® een financieel en fiscaal getrainde specialist is, is hij vooral een coach die als uitgangspunt heeft : jouw wensen en doelen.

Bij Cring geloven we in de kracht die in al onze cliënten zit.  Betutteling of louter een lijstje van financiële producten aangeboden krijgen, beschouwen we als een belediging van jouw intelligentie en een werkwijze uit een lang vervlogen tijd.

Bij Cring kennen we de toegevoegde waarde die we leveren, zowel voor onze cliënten als de daarop volgende generatie.

 

     

 

Vanwege iedereen bij Cring alvast een prachtige zomer toegewenst !  Moge het een collage worden van ontelbaar vele mooie momenten omringd door de mensen die je graag ziet, die je dierbaar zijn. 

Als je op zo’n moment denkt : “ dit zou ik altijd willen”,  neem dan de telefoon en bel ons om een kopje koffie te komen drinken.  Ook in juli en augustus !

 

Voor sommige van onze cliënten zijn dit de beste maanden om dit soort van werkzaamheden op gang te trekken.

Contact

CRING BVBA
Jaarbeurslaan 17, bus 12, 3600 Genk
T. 089 23 33 01
info@cring.be
FSMA 115093
RPR 0479.427.943