Heeft u vragen?

FQ – Doos

 

Hallo, Jos & Lieven hier met een vraag voor jou.

We vragen ons af of je je een doos zou kunnen inbeelden. 

Een erg grote doos welteverstaan.  Groot genoeg zodat je er rechtop in kan staan.  Zoals zo’n groot scantoestel waar je doorheen moet op een luchthaven.

Je stapt in deze grote doos, er gebeurt ‘iets’ met je, je stapt er uit en voor de rest van je leven heb je antwoorden op alle financiële vragen die je je ooit stelde.   Als zo’n doos bestond, zou je er zo eentje willen?  Wel zo’n doos bestaat.

Het is de doos die we bij CRING onze FQ – BOX noemen.

FQ staat hier voor Financieel Quotiënt, met andere woorden jouw kennis van financiële zaken.

Zo’n doos is er natuurlijk niet voor iedereen, enkel voor de lezers van onze tweewekelijkse blogs. Enkel voor de CRING-cliënten of de mensen die jij aanraadt om zich bij ons te melden om deze blogs te kunnen volgen.

Onze website – www.cring.be – gaat in een splinternieuw deel er alles aan doen om jou te helpen bij het opkrikken van jouw FQ.  Zowel het FSMA (de Belgische toezichthouder) als de Nationale Bank van België en ook toonaangevend wereldwijd academisch onderzoek, tonen aan dat jouw financiële resultaten in verhouding staan tot jouw FQ, tot jouw kennis van financiën.

Maar gedaan hier met dit reclamespotje ….  Er is uiteraard geen magische toverdoos noch vooruitgang zonder enige inspanning.  Maar we gaan het je heel gemakkelijk maken.  Tweewekelijks leggen we een begrip uit in een tekstje dat je maximaal drie minuten kost om te lezen.  Onze nieuwe rubriek op onze website zullen we je via filmpjes en korte samenvattingen meenemen in de wereld van de financiën en het geld.

 

We zullen er alles aan doen om je te helpen

jouw financiële resultaten merkelijk te doen verbeteren.

Louter door je te laten kennis maken met zaken die je moet weten en begrijpen wil je nu en straks in een onbezorgde financiële situatie terechtkomen.

Lieven & Jos van Cring willen je vooral aanmoedigen om er volop voor te gaan. Plan om de twee weken een klein stukje tijd in jouw agenda zodat je die dingen opneemt die je helpen jouw financiën aan te sturen en de gewenste resultaten te behalen.

Lieven en Jos beloven je dat je uit deze ‘magische doos’ stapt als een zelfzekere ondernemer, een kundige kenner van financiën.  Misschien ben je een beetje bang van deze materie, voel je je er oncomfortabel bij.  Wij beloven je, dat gevoel zal ten positieve keren.

Als lezer van onze tweewekelijkse mails krijg je dit bovendien gratis in jouw mailbox.

Het enige wat jij moet doen, is onze blog even doornemen.  Je mag zelfs reageren naar hartenlust op deze blogs. Alle vragen en opmerkingen zijn welkom.

Welkom in de wereld van FQ  –  binnenkort een wereld zonder geheimen voor jou  !!!

Contact

CRING BVBA
Jaarbeurslaan 17, bus 12, 3600 Genk
T. 089 23 33 01
info@cring.be
FSMA 115093
RPR 0479.427.943