Heeft u vragen?

jij kiest, dat doe je altijd … maar ook altijd in jouw voordeel ?

We staan minder dan drie weken voor het afsluiten van 2020.

Een jaar dat nog maar eens aantoont dat het mensdom met voorspelling niets heeft.

Niet alleen zagen we het niet op ons af komen, we zullen met onze voeten een stuk in 2021 staan vooraleer we het kunnen afschrijven.  Alhoewel ik nu ook aan het voorspellen ben ….  😊

Onze drie meest positieve ervaringen in dit merkwaardige jaar zijn heel snel geïdentificeerd  :

1)  Velen hebben een ticket gekocht voor onze oefening die zicht geeft op hun financiële toekomst. Een louterende belevenis voor alle gecoachte deelnemers.  En niet alleen omdat we een uitzonderlijk jaar beleefden, maar vooral omwille van het vergezicht dat we presenteren.

 

 

2)   Nog nooit sinds CRING het levenslicht zag, vier jaar geleden, hebben we zoveel ondernemende families mogen ondersteunen inzake hun financiële planning. Hoe intiem en diepgaand dit kon via het medium Video-gesprek, heeft ons nog het meest verbaasd !

3)  Een aantal onder hen hebben in de periode april tot juni hun familiale-pact-polis opgestart en staan verbaasd te kijken naar de geboekte resultaten.

 

Een praktische vaststelling  :  de terugval van de beurzen in maart en april blijkt slechts een rimpeling op het vijveroppervlak te zijn voor onze belegde cliënten.  Zo zou 2020 straks toch een positieve start kunnen zijn in het decennium dat voor u ligt.

 

We beëindigen sowieso een bijzonder jaar.  Voor sommigen op persoonlijk of financieel vlak niet voor herhaling vatbaar. Op financieel vlak voorzorgen treffen, daarbij kunnen we je helpen.  Meer nog,  we zullen dat enkel doen nadat we jou op persoonlijk vlak ook helemaal hebben leren kennen. ( dit is de kérn van een heel nieuwe aanpak, die Financial Life Planning wordt genoemd )

 

We gaan er vanuit dat we in 2021 weer veel meer zullen mogen en veel minder zullen moeten.

Met deze hoopvolle boodschap willen we het jaar wel afsluiten en tegelijk u wijzen op het belang van uw lange termijn perspectief.  Een van onze inspirators, Carl Richards, maakte het vele jaren geleden in de New York Times al duidelijk met deze simpele tekening.

 

 

                We beloven u nog een mooie blog over 14 dagen die u zal helpen krachtig en uitgebalanceerd het nieuwe decennium in te zetten.

2020 is het eerste jaar van deze 20-reeks. Houd het intussen gezellig en tegelijk veilig.  We focussen immers op het hele decennium dat voor ons ligt en niet enkel op enkele dagen van 2020.

 

 

 Misschien draagt 2020 de kiem van vele positieve veranderingen, wij gaan daar niet op gokken. We nemen het komende decennium energiek aan de hand tezamen met u, onze blog-lezer  !  tot over 14 dagen .

 

Warme groeten vanuit onze thuiskantoren.

 

 

 

Contact

CRING BVBA
Jaarbeurslaan 17, bus 12, 3600 Genk
T. 089 23 33 01
info@cring.be
FSMA 115093
RPR 0479.427.943