Heeft u vragen?

Jouw gegevens zijn het nieuwe goud

In

 

Je voelt het elke dag. Je draait mee in een onophoudelijke informatiestroom 24 uur per dag. Fenomenen zoals covid en de Amerikaanse presidentsverkiezingen zorgen er voor dat die stroom je bijna wegspoelt.

 

Uit

 

Je doet het ook elke dag. Want je wisselt heel veel gegevens uit met allerhande organisaties, webwinkels, overheidsinstanties, banken en sociale mediaplatformen. Je mobiele telefoon stuurt zelfs gegevens terwijl jij er even niet op bezig bent. Zo weet je zeker niet altijd wat je juist deelt.

 

Resultaat

 

Wel is het zo dat veel verwerkers van jouw gegevens die gebruiken als “product” en er geld aan verdienen. Op die manier worden data het nieuwe goud genoemd.

Deze evolutie is duidelijk. Door de digitalisering van de informatiestroom ontstaan er direct twee problemen voor de gebruiker. Eerst en vooral is er “teveel” informatie beschikbaar. Daarnaast is ook de kwaliteit van de informatie niet altijd eenvoudig te controleren.

Hierdoor ontstaat de vraag naar tussenpersonen die deze twee problemen voor  hun klanten oplossen.

 

Cring en jouw gegevens

 

Bij Cring hebben we deze omslag gemaakt voor je volledige financiële levensplan.

Jouw persoonlijke situatie slaan we op in een digitale kluis. Die situatie  houden we actueel door (digitale) opvolgingsgesprekken. Op elk moment kan je zelf je volledige plan consulteren.

Natuurlijk voorzien we in de nodige begeleiding in het consultatieproces want soms hebben gegevens – zelfs al zijn het die van jou – nood aan duiding en context.

 

Waar zit dan het goud in je gegevens?

  1. Ze staan allemaal bij elkaar in een persoonlijke kluis.
  2. Alleen jij en Cring hebben toegang.
  3. Ze evolueren met je levensplan en zijn altijd actueel en terzelfdertijd aanpasbaar.
  4. Het totaaloverzicht op je situatie geeft je de elementen om je levensplan te evalueren, aan te passen, te simuleren of een bepaald scenario virtueel uit te testen.

 

Overzicht leidt tot inzicht en tot gemoedsrust voor de lange termijn.

Wil je hier meer over weten?

Zoom met Cring. We zitten in slechts een paar klikken vlakbij.

Tot later.

Contact

CRING BVBA
Jaarbeurslaan 17, bus 12, 3600 Genk
T. 089 23 33 01
info@cring.be
FSMA 115093
RPR 0479.427.943