Heeft u vragen?

Jouw gewoonten en emoties omtrent geld.

De afgelopen drie maanden had ik weer het voorrecht om onze vragen, gericht op Life Planning aan enkele cliënten voor te leggen.

 

Zowel twee bestaande cliënten als een pas opgestarte ondernemer vroegen om onze assistentie.  De ervaringen en resultaten zijn telkens weer uniek !

Eenieder heeft immers al zijn eigen parcours afgelegd en heeft zijn overtuigingen over geld en financiën. Bij overtuigingen horen emoties !

We helpen je dat ook bij jezelf vast te stellen en als het ware een observator te worden van je eigen filosofie over geld.

Als Master in Life Planning besteden we bewust veel aandacht aan het beluisteren van jou verhaal,  jouw angsten en verwachtingen.

Vaak doet bijkomende kennisoverdracht al veel om je op het ideale pad te krijgen.

Met emoties overladen gesprekken, hebben we wel iedere week.  Geld is immers emotie.  Geld is het smeermiddel voor jouw ideale leven.

Het meest onderschat is het belang van jouw kennis over geldzaken. En nog belangrijker : jouw kennis over jouw gewoonten en angsten omtrent geld.

Terecht verwacht je van ons expertise en onafhankelijk advies in een domein waar velen zeer moeilijk over praten.

 

 

Onze werkwijze is tot onze verbazing nog steeds uniek voor België.  Tegelijk zijn alle gesprekken duidelijk gestructureerd en doordacht.  Meer dan 30 jaar kennisoverdracht naar ons toe, brengen we op jou over.  Je gaat zelf jouw financiële valkuilen ontdekken en leren ontwijken.   Als onafhankelijke vertrouwenspersoon zullen we jouw finaal plan en jouw doelstellingen altijd op de eerste plaats zetten.

 

Dit sterkt niet alleen onze lange termijn relatie, het is de bron en inspiratie voor alles wat we voor je doen.

UNIEK AANBOD  :   Cring zal al zijn bloglezers in de komende maanden meenemen op een pad naar financiële zelfkennis en hérontdekking van al het emotionele dat bij jouw besluitvorming speelt.

 

Bevrijding, opluchting en een gerust gevoel is het einddoel en iets mooiers dan dat kunnen we ons niet voorstellen.

 

Lees verder over veertien dagen.  Of eerder op onze website, of voor een kopje koffie op kantoor.

 

Contact

CRING BVBA
Jaarbeurslaan 17, bus 12, 3600 Genk
T. 089 23 33 01
info@cring.be
FSMA 115093
RPR 0479.427.943