Heeft u vragen?

Kennis inzake financiën verhogen door één blog per week te lezen, dat kàn !

Waarom jezelf zoveel belang zou moeten hechten aan het verhogen van jouw FQ.

 

 

Er wordt wel eens gezegd dat je van de fouten van anderen moet leren omdat je niet lang genoeg kunt leven om ze allemaal zelf te maken.

Op die manier geven onze artikels die je kan lezen en de informatie die we delen,  jou een voordeel ten opzichte van degenen die ervoor kiezen om te leren door pijnlijk vallen en opstaan.

Als vaste lezer van onze blogs weet je al veel langer dat wij grote fans zijn van het wereldwijd academisch onderzoek. Aan topuniversiteiten met Nobelprijs-winnende profs wordt al decennia lang  economisch onderzoek gevoerd.  Hun inzichten zijn onderbouwd door onderzoek dat niet enkel op de laatste paar jaren berust.  Hun kennis heeft het evenmin over de laatste hype of wat er ‘nieuw’ is in beleggingsland.

Echt academisch onderzoek vertrekt vanuit feiten en cijfers die daarna worden vertaald naar échte bevindingen.   Ze zijn aldus getest en blijven overeind staan in alle omstandigheden, pas dan kan je iets ‘wetenschappelijk bewezen’ noemen.

 

 

 

Vandaag de dag zijn er teveel aanbieders van financiële producten die voor hun ‘commerciële stellingen’ op zoek gaan naar cijfers die hun slogans ondersteunen.  Menig academicus wordt moedeloos van dit soort semi-wetenschappelijk gebrul en misbruik van feiten.

We helpen je op weg om een goed gestructureerd en makkelijk te begrijpen besturingssysteem te gebruiken voor jouw financiën.  Gebaseerd op ons favoriete wetenschappelijk onderzoek dat aantoonbaar elke cliënt al hielp om de complexe problemen van zijn dagelijkse financiën op te lossen.

 

 

 

Dat is waarom wij dit werk graag doen.  Dat is hopelijk ook waarom je onze blogs leest en ze aanbeveelt bij familie en kennissen.

 

 

 

Je hebt immers hetzelfde doel, leren van fouten van anderen (waar wij het ook over hebben) opdat je ze niet allemaal zelf moet maken.  Wanneer je onze blogs leest, probeer ze dan niet alleen te lezen, maar neem de praktische adviezen over in je dagelijks leven.

Zo nu en dan laat een lezer ons weten het praktische niet te zien in een blog.   Super, dan kunnen we hem/haar ook écht verder helpen.   Aarzel dus niet om de telefoon op te nemen of een mailtje te sturen.

 

 

 

 

 

 

Op die manier verwerf je de wijsheid van dat decennia lange academisch onderzoek dat we met je willen delen.  En wordt je er wijzer,  sterker en rijker door.

 

Slimmer omgaan met je geld blijft de boodschap  !!

Graag tot over veertien dagen, dan starten we met de uitleg hoe iedereen een besturingssysteem voor zijn financiën kan beginnen vorm geven.

Ik zie je graag terug lezen over 14 dagen.

Jos Drees

Gsm : 0495 182899

jos@cring.be

 

Contact

CRING BVBA
Jaarbeurslaan 17, bus 12, 3600 Genk
T. 089 23 33 01
info@cring.be
FSMA 115093
RPR 0479.427.943