Heeft u vragen?

Een leuk leven ≠ minder financiële zekerheid – Financial Life Planning

Vele fijne levenservaringen opdoen en financieel in balans zijn, staat volgens Cring heus niet haaks op elkaar.  We hebben intussen genoeg families op weg geholpen om te mogen stellen dat financiële zekerheid en levensplezier gelijktijdig kunnen worden bekomen vanuit de Cring-methodologie.

De tijd en de ruimte krijgen om te overwegen hoe uw ideale leven er zou moeten uitzien is zeer zeldzaam.  Waarom het zo waardevol is om ons gestruc-tureerd proces te volgen dat voor u verduidelijkt hoe uw ideale leven eruit zou zien, dat vindt u terug op de Cring-website.

Het maakt niet uit wat uw persoonlijke droom is, Cring helpt u bij het formuleren van een werkbaar plan om dat ideale leven op de korte termijn te bekomen. U zou niet de eerste zijn voor wie het niet helemaal duidelijk is hoe die ideale toekomst er uitziet.  Misschien twijfelt u zelfs aan de haalbaarheid van uw eigen ideale leven.

In een maatschappij waarin ‘vertrouwen’ met de regelmaat wordt afgebroken en vervangen door cynisme is Financial Life Planningde activator van een hernieuwd geloof in een aanpak die écht de cliënt centraal stelt. Vertrouwen in uw toekomst omdat u duidelijk weet waar u heen wilt en omdat u weet dat uw plan ook van de nodige schokdempers is voorzien.  Vertrouwen omdat uw plan ook doorheen de tijd zal aangepast worden aan eventuele onvoorziene omstandigheden, positieve als ook negatieve.

De blogs en vlogs van CRING helpen u allicht om via Financial Life Planning, de inspiratie en energie te vinden om uw eigen plan tot leven te laten komen. We zullen u boodschappen brengen die vaak in slechts twee minuten kunnen gelezen worden.  Erover nadenken zal u allicht voor de rest van de dag.

Wilt u zeker zijn geen blog te missen, meldt u dan aan op www.cring.be

Deze blogreeks wordt verspreid door Cring BVBA, Master in Financial Life Planning sinds 2009
Master in Personal Financial planning sinds 2007 en Makelaar onder toezicht van het FSMA.
Maatschappelijke zetel : Jaarbeurslaan 17 bus 12 te 3600 Genk.  FSMA n° 115093
Tel: 089 233301 –  BTW n° 0646.700.186  –  www.cring.be  –  email : info@cring.be    

 

Contact

CRING BVBA
Jaarbeurslaan 17, bus 12, 3600 Genk
T. 089 23 33 01
info@cring.be
FSMA 115093
RPR 0479.427.943