Heeft u vragen?

Financial Life Planning

“Stop focussing on the money and start focussing on the people !”
George D. Kinder, oprichter en bezieler van het Kinder Institute of Life Planning, Boston, V.S.

Een Beter leven dankzij ‘Financial Life Planning’

FLP is een totaalaanpak die ontstaan is uit de synergie tussen fiscaal-juridische kennis vermengd met academische kennis van de financiële markten, in combinatie met zich recenter ontwikkelde vakgebieden: behavioral finance & financial coaching.

Jos Drees van Cring is blij in 2008 George Kinder voor het eerst ontmoet en beluisterd te hebben. Vandaag mag CRING zich Master in Financial Life Planning noemen. De talrijke opleidingen in London en Boston (VS) in 2008 en 2009, het stagetraject van 5 maanden, allemaal omdat we onze cliënt, dus u, beste bezoeker, centraal willen stellen.

Door onze krachten te bundelen met Lieven Vandenmeersche verhoogde de fiscaal juridische kennis bij CRING. Tezamen met de zin voor verfijnde details van Lieven Vandenmeersche weet elke cliënt zich verzekerd van correcte cijfers en toekomstprojecties.

Ook vandaag scholen we enkele malen per jaar bij op de Mastery classes in London. Telkens weer worden ervaringen uitgewisseld met Britse en Nederlandse collega’s en wordt onze certificering als Master in FLP verdiept en verruimd. De boodschap van George Kinder : ‘Stop focussing on the money and start focussing on the people’ is zeker vandaag de dag de enige juiste piste.

CRING zal u op weg helpen naar uw ideale leven, een opgave die we met alle passie aanvatten.

Emoties & financiën, een samenspel waar menige adviseur grandioos naast kijkt. Meer nog, men maakt misbruik van uw emoties om u vooral vaak en veel te laten handelen, kopen en verkopen. De academische wereld heeft nochtans ook Nobelprijzen Economie toegekend aan onderzoekers die aangetoond hebben dat dit de foute weg is.

Uw CRING Financial Life Planner respecteert uw emoties ten aanzien van geld.

CRING heeft als doel angst, pijn en vertwijfeling omtrent geld te doen verdwijnen om plaats te maken voor ontspanning, blijdschap en vertrouwen …. in uw eigen financiële toekomst.

Waaraan de cliënt merkt dat we ‘het anders aanpakken’ :

  • Onze vragen
  • Onze luistervaardigheid,
  • Uw hernieuwd zicht op wat u écht wilt

De cliëntervaringen zijn zo divers als er mensen zijn, van uitbundige gelukservaring binnen de drie maanden na aanvang van onze begeleiding tot ‘grote tevredenheid’ twaalf maanden na aanvang van onze begeleiding. Iedereen voelt immers anders, iedereen is anders en net dàt weten en respecteren wij. Onze cliënten komen bij ons aankloppen voor zichzelf en niet voor ons….. onze goede reputatie en onze ‘andere’ aanpak maken deel uit van de ervaring waarop u terecht mag rekenen.

Ontdek hier ‘ Wat Financial Life Planning’ voor u doet
Ontdek hier ‘ Resultaten van Financial Life Planning