Heeft u vragen?

Onze beleggingsfilosofie

De CRING beleggingsfilosofie gaat over meer dan enkel opbrengsten, het gaat CRING over het bezorgen van een positieve cliëntervaring die mensen helpt rust te vinden.

CRING baseert haar fondsenadvies op basis van academisch onderzoek dat Nobelprijs winnend niveau verkreeg in 2013. Tezamen met onze ervaring in de financiële markten sinds begin van de jaren negentig doen we er alles aan om u een wereldklasse beleggingservaring te bezorgen.

Vertrekpunt

Om een beleggingsresultaat te krijgen, moet de belegger risico nemen. De kans op financieel verlies is tegelijk de reden waarom hij een opbrengst krijgt. Risico en opbrengst zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden; in deze combinatie speelt de tijd ook een rol.

Wij kunnen het risico niet vermijden omdat niemand de toekomst voldoende betrouwbaar kan voorspellen. Een hogere blootstelling aan de juiste risicofactoren leidt normaliter tot hogere verwachte opbrengsten maar dit is niet op elk moment in de tijd gegarandeerd.

CRING helpt u met uw discipline om de lange termijn ook echt lang te laten zijn en altijd correct belegd te blijven.

Wist u dat de belegger zelf de grootste vijand kan zijn van zijn eigen portefeuille?

De cliënten van CRING zijn veelal de beter geïnformeerde beleggers of worden dat zeker na enkele jaren ervaring met hun portefeuille waarop CRING toeziet.

Deze strategie vult CRING aan met vier gedragsregels.

Wij maken geen voorspellingen. Wij doen zo weinig mogelijk transacties. Wij passen maximale diversificatie toe. Wij minimaliseren uw kosten en uw belastingen. Lees meer