Heeft u vragen?

Onze visie

Een positief verschil maken, gezin per gezin, familie na familie.

Uw leven, uw geld, laat het tellen, vandaag en morgen. CRING coacht u op weg naar uw Financial Life Plan. U krijgt antwoorden op vragen zoals :

‘ Zal ik voldoende middelen hebben om alle dingen te doen die ik graag zou willen doen? ’.

Natuurlijk kijken we naar uw pensioenplanning, beleggingen en elk ander aspect van ons vakgebied, financiële planning. Maar nog veel meer dan dat, bezorgen we u een heldere kijk op uw actuele situatie en uw toekomst, zodat u ontspannen, zonder zorgen of angsten betreffende geld, uw leven kan leiden dat u wilt.

Uw ervaringen, uw verhalen zijn uniek.

Bij CRING gaat alle aandacht naar uw doelstellingen.

Uw vermogen, uw geld is louter een middel om uw persoonlijke verwachtingen in te vullen. De manier waarop we werken, de persoonlijke relatie, de tijd die geïnvesteerd wordt, maakt dat onze relatie niet kan geproduceerd worden op grote schaal. CRING werkt voornamelijk op aanbeveling, we nemen jaarlijks een beperkt aantal nieuwe families op in onze klantenkring om er zeker van te zijn dat u alle aandacht krijgt die u nodig heeft.

CRING is uw coach die u echt begrijpt en uw actuele situatie helemaal heeft in kaart gebracht. Uw leven en uw vermogen zien er allicht prima uit van bovenuit bekeken, maar diep binnenin weet u het misschien niet zo zeker. De typische CRING klant heeft een verlangen om ook het onderliggende te begrijpen om van daaruit zelfstandig zijn koers te varen.

Ontspanning en rust zijn uw dagelijks deel eens u op dit pad bent.

Uw leven is uniek

Onze klanten delegeren graag en werken zij aan zij met zijn CRING-coach die optreedt als zijn persoonlijke financial life coach. We gaan in gesprek met uw overige adviseurs teneinde alle neuzen in de richting van uw doelstellingen te houden. Als u ook iemand bent die niet weer een financieel product verkocht wilt krijgen, maar vanuit een persoonlijk plan wilt vooruitgang maken, dan kan u altijd met ons contact nemen.

VIDEO

CRING is uniek

CRING is een voorloper in België als het erop aankomt een service neer te zetten die echt rekening houdt met uw waarden en wensen.

 

 

 

 

 

 

Het traditionele financieel adviesmodel zetten we op z’n kop. Ook vandaag nog ligt de focus op de verkoop van producten die zoveel mogelijk commissies moeten opleveren. Meer dan dat, het zijn de grote en bekende namen, ook in België, die u vertrouwd in de oren klinken, die dit model halsstarrig overeind houden. Bovenop dit alles helpt dit adviesmodel u niet met de échte uitdagingen die we allen zo nu en dan tegenkomen.

Kort samengevat, CRING is ontstaan uit decennia ervaring van haar oprichters met hetgeen niet werkt in het model van financiële advisering van vandaag. We zijn er om ‘ de grote jongens ’ uit te dagen. We stellen uw belangen écht voorop en vertellen u de waarheid over geld.

Onze doelstelling is om Financial Life planning tot de nieuwe standaard te verheffen inzake advisering van mensen die op weg zijn om van hun leven het beste te maken, om hun ideale leven te leiden. De voldoening die wij hieruit oogsten is warm en onbeschrijfelijk intens, het treft ons tot in het diepste van onze persoon en maakt een belangrijk deel uit van ons eigen Financial Life Plan.