Heeft u vragen?

Op zondag een update over uw persoonlijke financiën ? Ben je helemaal gek ?

De meesten van ons zijn ze intussen moe gehoord, de dagelijkse steriele update van de Coronacijfers.   Nochtans zit er achter al die cijfers heel veel persoonlijk leed en menselijke verhalen. Het haalt de pers niet langer en we worden er zowaar immuun voor.

Hun eigen persoonlijke financiële cijfers houden verrassend weinig Vlamingen goed bij.

Ook onder onze cliënten – ondernemers stellen we vast dat men vaak een onvolledig beeld heeft en al helemaal niet in staat is om bedragen van nu te vertalen naar inkomsten voor later.

Velen onder ons weten dat het naïef zou zijn om voor een al te groot deel op de overheid te rekenen voor uw toekomstige financiële zekerheid.  Onder het motto ‘ verwacht het slechtste en verhoop het beste’  zal u er goed aan doen de nodige voorzorgen te nemen.

Als de hele Corona-saga ons iets heeft getoond, dan is het dat we eigenlijk geen tijd te verliezen hebben.  Onze tijd is niet oneindig, ook onze middelen niet, het kan plots sneller gedaan zijn dat u had verwacht.  Financiële Levensplanning is zoveel meer dan Financiële planning en al zeker zoveel meer dan louter financieel advies.

Vertrekpunt is en zal altijd weer een eerste uitgebreid kennismakend gesprek zijn.

Bij Cring noemen we dat het ‘Waarden & Wensen’ gesprek.

Waarvan wordt u blij ?  Wie hoort er in uw bubbel van belangrijkste mensen ? Wat wilt u voor die mensen betekend hebben ?  Wanneer heeft u ‘het helemaal gemaakt’, volgens uw maatstaven ?   Laten we uw financiën dààr op gaan afstemmen en uw leven krijgt een extra dimensie, beloofd  !    De resultaten van Financiële levensplanning op zijn best wordt hieronder door Carl Richards heel mooi geschetst :

 

 

De afgelopen maanden hebben we een gekende ondernemersfamilie aan boord gehaald, louter via videogesprekken.  Ze kwamen aankloppen met een aantal begrijpelijke vragen en bekommernissen.  Vandaag (midden juni) ziet hun toekomst er net een beetje anders,  voorspelbaarder en rooskleuriger uit dan einde maart 2020.  Ons vertrekpunt … écht luisteren ….

 

Dààrom, vanaf nu om de 14 dagen, op zondagochtend,  een luchtig stukje hierover in uw mailbox.

Welke problemen hebben we helpen oplossen ?  Met welke vragen van collega-ondernemers werden we geconfronteerd ?

Verteerbaar en ideaal om bij uw favoriete koffie, thee of fruitsapje even door te lezen.

 

 

Tot over veertien dagen, hou het veilig intussen en doe de dingen die u graag doet !

 

 

 

Contact

CRING BVBA
Jaarbeurslaan 17, bus 12, 3600 Genk
T. 089 23 33 01
info@cring.be
FSMA 115093
RPR 0479.427.943