Heeft u vragen?

Pensioenplanning is ‘over and out’ !

Trok deze titel jouw aandacht ?

Lees dan zeker de komende twee minuten mijn korte blog over échte financiële dienstverlening aan de moderne spaarder van vandaag.

 

Pensioenplanning is al te vaak louter op productverkoop gericht. We stelden vast dat mensen dit intussen gewoon zijn, maar eigenlijk willen ze dat niet meer. Een verhaaltje gevolgd door een product dat je zogezegd gaat helpen.  Mensen willen aandacht voor hun individuele wensen en noden. Daarom is pensioenplanning over and out !

Welkom bij CRING,  uw Financial Life Planner die al >vijf jaar geleden pensioenplanning in het strafhoekje heeft gezet.

Een échte Financial Life Planner moedigt je aan. Een échte Financial Life Planner inspireert je als het ware om jouw ideale leven te leiden dat je je kan voorstellen.

Dat ‘ideale leven’ vormt de basis van een goed gestructureerd en efficiënt financieel plan. Financial Life Planning gaat aldus over jouw leven vanaf NU,VANDAAG  tot aan jouw 95 ste verjaardag of verder.

We werken veelal voor zelfstandige ondernemers en hun gezinnen die op een bepaald kruispunt zijn toegekomen in hun leven. Soms is dat een kruispunt waar men doelbewust op uitkomt, soms staat men er onverwacht en plotsklaps.

 

 

 

 

Niet langer geleden dan gisteren, verrasten we nog een koppel dat recentelijk besloot met ons op pad te gaan.  We waren aan het einde van onze derde, diepgaande gesprek, zonder dat we met een product stonden te zwaaien.  De echtgenote vroeg ons letterlijk, “Ahwel, welk product moeten we nu kopen?”  Daarentegen voelden ze écht dat wij ons doel hadden bereikt.  Wij kennen en begrijpen de wensen en behoeften van dit gezin tot in het diepst van zijn vezels.  Zij zijn geïnspireerd door het pad dat ze voor zichzelf hebben uitgedacht tijdens onze begeleidende gesprekken.

We besloten tezamen dat ze o.a. aan hun relatie ten aanzien van geld zullen moeten werken.  We stelden vast op welke onderdelen ze nog begeleiding en ondersteunende kennis nodig hebben.  Het gaat zowel over het mechanisme en de fiscaliteit van bankrekeningen.  Maar ook over een beter begrip van wat het écht betekent om te beleggen in plaats van te speculeren.  Tegelijk nadenken over hoe de overgang te faciliteren van hun financiële welstand naar de volgende generatie en enkele goede doelen die hun dierbaar zijn.

De begeleiding van een financial life planner zorgt voor antwoorden en duidelijke strategieën op tal van gebieden :

 

Bij Cring huldigen we het idee dat financial life planning een dynamisch proces is.

Het behelst coaching en permanente ondersteuning/ beschikbaarheid. Zodat onze klant zijn doelen bereikt en intussen plezier en voldoening heeft terwijl hij onderweg is naar zijn doel.   Het is aldus niet iets dat en één keer doet en dan kan vergeten.

Wat het leven je ook voor de voeten zal gooien, je kan rekenen op onze niet aflatende ondersteuning zodat je de koers kan aanhouden of we desnoods jouw ideale koers terug mee helpen uitzetten.

 

 

Alles begint met een kennismakend videogesprek van een 45 minuten, vanaf september zetten we weer nieuwe trajecten op voor geïnteresseerden, al dan niet op een kruispunt in hun leven.

Klik hier voor een afspraak of bel me op 0495 18 28 99

Jos Drees

Master in Financial Life Planning sinds 2009

 

 

Contact

CRING BVBA
Jaarbeurslaan 17, bus 12, 3600 Genk
T. 089 23 33 01
info@cring.be
FSMA 115093
RPR 0479.427.943