Heeft u vragen?

Tijd voor elegante eenvoud .

Waarom Cring  vele ondernemers bekoort.

 

Als je je hele professionele carrière lang ‘goed bezig’ bent geweest.  Dan stel je op een bepaald moment van jouw renteniersperiode vast dat je wel een en ander hebt vergaard.

Dat is alvast onze ervaring na enkele decennia families te hebben bijgestaan op belangrijke kruispunten in hun leven.

Bij de inventarisatie van alle onderdelen zien we een enorme lappendeken ontstaan.  Vele zaken gekocht of verkocht gekregen, adviezen die op dat moment voor de hand lagen en gevolgd werden. Iedere aanschaf heeft zijn verhaal en kadert wel in een tijdsgeest of werd soms ook onachtzaam beslist.

Hoe makkelijk zou het voor je zijn als je al tijdens die actieve professionele carrière beter weet waarheen je boot varen moet en welke koers daarvoor moet aangehouden worden ?

Allicht zouden vele miskopen niet gebeuren en je zou tegelijk veel tijd besparen doordat je het kaf van het koren kan scheiden van zodra het zich aanbiedt.

We stellen, het graag voor via onderstaande tekening.

 

 

Cring is er voor u als de lappendeken moet worden geïnventariseerd en hertekend en u verlangt naar elegante eenvoud.

Ten laatste als u renteniert, maar waarom niet vanaf vandaag ook al heb je nog 25 jaar professionele carrière voor de boeg.

We richten ons op jouw wensen en jouw idee van een ideaal leven.

Hoe die elegante eenvoud er concreet kan uitzien tonen we je graag bij een kopje koffie en op afspraak.

Of je leest onze blogs in de komende maanden en we verduidelijken het je via korte teksten die vlot lezen en begrijpelijk worden opgesteld.

Welkom  !

Contact

CRING BVBA
Jaarbeurslaan 17, bus 12, 3600 Genk
T. 089 23 33 01
info@cring.be
FSMA 115093
RPR 0479.427.943