Heeft u vragen?

Uitstelgedrag – heeft uw financiën geschaad

In onze vorige blogs reikte ik tal van tips aan om je eigen uitstelgedrag te ontmaskeren en reikte ik info aan over hoe de juiste koers in te zetten.

De-plots-rijk-mensen zijn de kleinste groep onder onze cliënten.  Verrassend veel mensen geraken echter evenmin in de categorie langzaam-aan-maar-zeker-rijk-en-financieel-onafhankelijk.

Mijn vorige drie blogs riepen vooral vragen op in de zin van …..

‘Ik wil mijn financiële resultaten wel verbeteren, maar hoe weet ik dat ik bij jullie daarvoor aan het juiste adres ben?”  

Het gesprek bij een koffie

Afgelopen week had ik nog zo’n ‘bij een kopje koffie gesprek’. De echtgenoot was in z’n eentje afgekomen en vroeg mij een duidelijk beeld van de route die ik met hem en zijn echtgenote zou afleggen.

Ik overdrijf niet als ik zeg dat hij enorm verrast was bij de vragen die ik hem stelde. Onze vragen hebben de bedoeling om je echt te leren kennen, niet om te verkennen welk product er aan je gesleten kan worden.  Zoiets merk je snel genoeg want het is de gekende aanpak van alle groot- en ‘private’ banken en van andere productverkopers.  Ook het feit dat mijn bezoeker een duidelijk stappenplan voorgesteld krijgt, ervaart hij als een onmiskenbaar pluspunt.

Terwijl je deze blog leest (tenminste als je ‘m opent op dezelfde dag dat je’ m ontvangt 😊) ben ik onderweg naar een Masteryclass in London met de mensen van het Kinder Institute uit Boston. Tezamen met tal van andere collega’s spijker ik mijn kennis weer helemaal bij inzake de laatste stand van zaken en ontwikkelingen op het gebied van Financial Life Planning.

 

Uitstelgedrag help ik je bestrijden en ik coach je met > 20 jaar ervaring naar positieve financiële resultaten die je zullen toelaten jouw ideale leven eindelijk te verwelkomen.

Het is zeldzaam en tegelijk onmetelijk waardevol om de kans te krijgen om een gestructureerd proces te volgen dat je zal verduidelijken hoe jouw ideale leven eruit zou zien.  En dan vervolgens steun te krijgen bij het helpen formuleren van een werkbaar plan om dat ideale leven naar je toe te halen.

 

Belangrijkste conclusie

Uitstelgedrag is voor het opbouwen van financiële onafhankelijkheid compleet nefast.

Neem het heft in eigen handen, onderzoek onze website voor meer informatie als je daar behoefte aan hebt, maar vooral, neem de telefoon en maak met een gerust hart een afspraak voor een gesprek bij een kopje koffie.

Contact

CRING BVBA
Jaarbeurslaan 17, bus 12, 3600 Genk
T. 089 23 33 01
info@cring.be
FSMA 115093
RPR 0479.427.943