Heeft u vragen?

Verkiezingen achter de rug – ieder zijn waarheid?

De gemeenteraadsverkiezingen, geen paniek :  we gaan ze niet becommentariëren, laat staan de mogelijke coalities beoordelen. De pers houdt die potjes wel warm, al was het maar omdat ze alle dagen iets moeten vertellen om de journaals te vullen. De lange termijn visie van politici is niet interessant voor de pers. Uw financiële toekomst laten afhangen van hun kortetermijndenken is alvast nefast.

Bij Cring kiezen we ervoor om onze cliënten aan te zetten om hun pensioenopbouw zelf in handen te nemen en te maximaliseren. Slimmer omgaan met uw geld, ook inzake pensioenopbouw.

Het enige wat wij onze klanten kunnen aanraden om te doen :
Samen aan uw lange termijn visie werken voor uw financiën.

Cring maakt voor iedereen die dat wil, een geactualiseerd exemplaar op één A4 van uw totaaloverzicht en we bekijken samen wat u nog best doet in dit kalenderjaar en wat u best doet in de volgende jaren.
We helpen u op weg naar financiële onafhankelijkheid. Hoe eerder we dit samen met u in kaart brengen, hoe sneller u slimmer omgaat met uw geld en des te minder u zich de verkiezingen moet aantrekken. We optimaliseren uw kapitaalopbouw – via uw vennootschap en/of privé – al naar gelang uw behoeften en concrete noden op de korte dan wel op de langere termijn.

Wacht niet tot de laatste maand van het jaar zodat u al onze voorstellen rustig in overweging kan nemen en toch nog op tijd bent inzake fiscale voordelen.

Laat alleen de politici nog wakker liggen van verkiezingen, uw financiële toekomst is te belangrijk om te laten afhangen van het vijf- of zesjaarlijkse verkiezingscircus !

Contact

CRING BVBA
Jaarbeurslaan 17, bus 12, 3600 Genk
T. 089 23 33 01
info@cring.be
FSMA 115093
RPR 0479.427.943