Heeft u vragen?

Waarom Allerzielen een feest van het leven kan zijn

Met Allerzielen staan we stil bij iedereen die ons ontvallen is. Als het bovendien nog allemaal heel recent is, is de pijn onbeschrijflijk en het gemis enorm. Het is maar na verloop van tijd dat de menselijke geest er in slaagt om te focussen op de vele fijne momenten die tezamen beleefd werden. Desalniettemin zijn deze dagen veelal ingetogen en worden we stil terwijl we ons familielid of nabije vrienden keihard missen.
Als Financial Life Planner heb ik al verrassende reacties gekregen op de uitspraak :

“Er worden geen prijzen uitgereikt voor de rijkste op het kerkhof. “

Het is essentieel voor ieder van ons om iets betekend te hebben voor anderen, om een steentje te hebben bijgedragen aan een groter geheel.
Zie daarom dat je met de regelmaat van de klok het leven viert samen met de mensen waar je om geeft. Straks zullen zij zich immers die fijne momenten herinneren en intussen zal je zelf ook de voldoening van een rijkelijk leven ervaren.
Cring werkt iedere dag samen met zijn cliënten aan dat vervulde en hartelijke leven. Als u helemaal zeker weet dat u gaat toekomen, dan ontspint er zich een heel ander gevoel, een heel ander leven.

Geld is een smeermiddel en nooit een doel op zich.

We zetten uw geld keihard aan het werk voor u opdat u het leven kan leiden dat u voor ogen heeft. Of hoe slimmer omgaan met uw geld en onze tips daarover u écht vooruit helpen in ’t leven. Welkom in onze Cring !

Contact

CRING BVBA
Jaarbeurslaan 17, bus 12, 3600 Genk
T. 089 23 33 01
info@cring.be
FSMA 115093
RPR 0479.427.943