Heeft u vragen?

Waarom échte Financial Planning zo belangrijk is

Zoals in deze periode van het jaar de gewoonte is, nodigen tal van verzekeraars ons uit voor seminars en opleidingen in het bijzijn van vele andere makelaars.

Steevast word ik door ‘collega’s’ aangeklampt en vraagt men naar onze ervaringen als het erop aankomt cliënten aan te moedigen om écht te gaan plannen.

Als lezer van onze tweewekelijkse nieuwsbrief weet je dat bij CRING de focus helemaal ligt op een begeleiding op maat.   We motiveren en inspireren onze cliënten om hun financiën op het juiste pad te zetten, naar het volgende niveau te tillen.

Ook gisterenavond gebruikte ik in dat gesprek met die collega het voorbeeld van de cruiseboot.  Die cruiseboot vertrekt vanuit Antwerpen met als einddoel Miami Florida.  Als die boot de hele reis lang 3 à 4 graden noordelijk zou afwijken, wat dan?   Allicht zouden de passagiers hun einddoel niet bereiken.

In plaats van Miami zouden ze in New Jersey – Atlantic City eindigen. In plaats van de zonnige mooie stranden van Miami, het koude en regenachtige New Jersey.

Geheim

Ik verklapte mijn collega een enkel onder ingewijden gekend geheim: discipline & planning zijn de belangrijkste ingrediënten van financiën die op punt staan.  De beste financiële producten/oplossingen kunnen ongedisciplineerd gedrag en het gebrek aan planning niet verhelpen.

Iedereen wil wel producten bij jou slijten, maar ze deel laten uitmaken van een heus persoonlijk plan …?     Vanuit CRING leveren we telkens weer een plan op maat, geen eenheidsworst, geen one-size-fits-all template.  Onze collega’s vinden dit veelal ‘te veel werk en een moeilijke adviespiste’.

Gisterenavond kreeg ik weer de bevestiging dat dit echter ‘the only way’ is.

Voel je aan dat je jouw financiën helemaal op orde wil krijgen en ten dienste wil zien staan van jouw ideale leven?   Ben je klaar om naar het volgende niveau te stijgen inzake persoonlijke financiële zekerheid? 

Dan staan wij klaar om je te helpen, te coachen en je verbazend snel betere resultaten te laten behalen dan dat je tot op heden doet.  CRING zal je gemotiveerd houden, gefocust en op het pad dat het jouwe is, niet dat van een ander.  Je zal door plafonds breken die je nu vaak zelfs niet ziet, jouw doelstellingen, jouw leven ….

Die ‘collega’ gisterenavond stond aan de grond genageld als ik hem vertelde dat alles begint met een open en vrijblijvend gesprek bij een kopje koffie.

Ik drink mijn koffie zwart, zonder suiker, hoe drink jij jouw koffie het liefst?

 

info@cring.be   of 089 233301

Contact

CRING BVBA
Jaarbeurslaan 17, bus 12, 3600 Genk
T. 089 23 33 01
info@cring.be
FSMA 115093
RPR 0479.427.943