Heeft u vragen?

Waarom Financial Life Planning niet start met financiën

Elke familie die ons vraagt hen onder de arm te nemen vormt een nieuw project.

Nooit kunnen we een copy/past toepassen vanuit vorige ervaringen met andere familiale ondernemers.

Soms komen ze pas bij ons aankloppen naar aanleiding van de succesvolle verkoop van hun bedrijf.  In andere gevallen werden ze naar ons doorverwezen omdat men de vele emoties die bij een overdracht van een bedrijf komen kijken maar al te goed kent. Expertise in de omgang daarmee is een tweede troef van Cring.

 

Cring staat voor het perfecte samen vloeien van Life Planning en Financial Planning, we benoemen het dan ook als FLP oftewel Financial Life planning.   De aanpak, de focus is dubbel : bij Cring vertrekken vanuit onze interesse voor de mens achter de ondernemer en zijn gezin, hun persoonlijke wensen en behoeften ten aanzien van een leven dat ze als het ideale beschouwen.  Daarbij laten we dan alle financiële aspecten naadloos aansluiten.

In alle onafhankelijkheid welteverstaan.

Cring helpt de ondernemer en zijn gezin die totale puzzel neer te leggen.  De cliënt bekomt niet enkel helikopterzicht op zijn totaalplaatje, we stippelen het ideale vluchtplan voor die helikopter uit.

 

 

Cring verrast door de creatieve coaching op vlak van Life Planning. We stimuleren de ondernemer om zijn leven nog meer te richten op zijn ‘gedroomde-ideale’ leven.  We tonen hem/haar ook wat écht kan en stellen gerust, stimuleren door het financiële plaatje dat erbij hoort te tonen en het mee richting te geven.

 

Jos Drees :  de combinatie van beide aspecten maakt het super boeiend en maakt de relatie met de cliënt ronduit bijzonder.

Om op dit vlak ook steeds de beste toepassingen te kunnen blijven aanbieden volgen we de ‘ Mastery Class’ van het Kinder Institute uit Boston(VS).  Minstens drie keer per jaar komen ze de plas over om ons scherp te houden en hun  ‘best practices’ te delen met en tussen de internationale deelnemers, in Londen.

 

Lieven Vandenmeersche: Het gaat nooit in eerste instantie om uw geld, maar om uw ideale leven.

Dàt is het kompas waarop alle beslissingen worden genomen. We steken heel veel tijd in het uitzoeken van het DNA van de cliënt zijn ideale leven.

We koppelen dat dan aan het financiële plaatje dat in perfecte symbiose is met het DNA van uw ideale leven.

Lieven Vandenmeersche en Jos Drees zullen in de praktijk  de veranderende regelgeving, de wijzigende wetgeving en ontwikkelingen op de financiële markten toetsen aan de cliënt zijn behoeften. Ze zorgen voor een permanente begeleiding, tot vele jaren na het eerste contact en het opmaken van uw aller eerste versie 1.0 van uw Financial Lifeplan.  Voor sommige cliënten zitten we al aan versie 4.0, simpelweg omdat het leven verandert en jouw wensen misschien ook.

Nodig jezelf uit op de koffie bij Cring en kom vrijblijvend kennismaken.

 

Contact

CRING BVBA
Jaarbeurslaan 17, bus 12, 3600 Genk
T. 089 23 33 01
info@cring.be
FSMA 115093
RPR 0479.427.943