Heeft u vragen?

Waarom jouw geld jou moet dienen en niet andersom

Verleden week kondigde ik al aan dat we aan 50-plussers zouden laten zien hoe we hun wensen en financiën op elkaar afstemmen.

Uit enkele reacties konden we aflezen dat de ‘jongeren’ echter niet minder geïnteresseerd zijn in dit onderwerp. Vandaar dat we het vandaag met plezier leeftijdsoverschrijdend toelichten.

Ik schets de kern van de zaak via deze simpele tekening  :

 

 

Jammer genoeg is dit fenomeen niet leeftijdsgebonden. Ik kom ook vijftigers tegen wiens financieel gedrag in schril contrast staat met de doelen die ze zichzelf hebben gezet.  Waarom is dat, denk je dan ?

Wel omdat de ‘financiële industrie’ niet, ik herhaal,  NIET bezig is met jouw doelstellingen.  Daarom dat het aan onafhankelijke vakmensen toekomt die vrij en ongebonden van één of ander merk naar de beste oplossingen op zoek gaan die aansluiten bij jouw doelen  (Financial Life Planners).

 

Ons proces om je te helpen jouw doelen te identificeren is voor velen een openbaring.

Kan een financieel adviseur écht inzitten met mij én getraind zijn om mij te helpen bij het boetseren van mijn ideale levenswandel?   Wel wij, bij Cring staan alvast daarvoor klaar.

 

Hoe vroeger je van start gaat, hoe groter de voordelen op de lange termijn, maar dat had je allicht al door als je onze tekening hebt bekeken en begrijpt.

 

 

Sommigen starten bij ons aanbod voor een ‘second opinion service’ .  Durf jij jouw financiën laten aftoetsen met jouw wensen en doelen ?   Let op, de produktverkopende industrie kan je iets dergelijks gratis aanbieden.  Een onafhankelijke dienstverlener uiteraard niet.

Zou je dat niet beter sowieso doen in plaats van de dingen te doen die je altijd gedaan hebt ?  De mensen te beluisteren die je altijd beluisterd hebt ?  Bij het merk te ‘kopen’  waar je al altijd gekocht hebt ?

Zij (uw vertrouwde merken)  rekenen erop dat hun jarenlange, vertrouwde cliënten zich neerleggen en alles ondergaan.

Wij servicen ondernemers die net iets kritischer zijn dan dàt en betere resultaten verwachten.  Welkom in onze Cring, misschien wordt het uw kring van collega – ondernemers.

 

 

Dus,  no more bullshit

laat jouw Financiën, Waarden  en Wensen in overeenstemming brengen.

 

 

 

Als je door hebt dat een reclamespotje op TV waarin de zelfverklaarde focus op Zelfstandige Ondernemers en Vrije beroepen, jou extra argwanend màg maken, dan moet je dit zeker doen.    Vraag jouw kennismakend videogesprek aan, hoeveel makkelijker kunnen we het je nog maken ?

Mail ons :  info@cring.be   of  telefoneer  0495 18 28 99

 

Oh ja,  mijn volgende blog gaat écht praktischer in op de 50 plusser en zijn/haar mogelijkheden om harmonie te brengen tussen zijn/haar  Wensen & Waarden en Financiën.

 

Jos Drees

Master in Financial Life Planning

en klaar om je écht te beluisteren !

 

 

 

 

 

Contact

CRING BVBA
Jaarbeurslaan 17, bus 12, 3600 Genk
T. 089 23 33 01
info@cring.be
FSMA 115093
RPR 0479.427.943