Heeft u vragen?

Wat Financial Life Planning voor Steve Jobs had kunnen betekenen…

Het is heel normaal dat er tijdens een gesprek met een goede financial life planner gepraat wordt over geld, dat we het hebben over verwachte opbrengsten, dat we praten over belastingen en taksen, dat we het hebben over kosten.  Al deze zaken komen aan bod, maar dat is niet waarmee we starten.  Geld moet voor onze klanten aan de slag gaan, geld moet werken voor onze klanten.  Opstapelen van geld als doel op zich, is geen waardevolle doelstelling in onze ogen.

D’r worden geen prijzen uitgereikt voor de rijkste persoon op het kerkhof, terwijl je een saai en ongeïnspireerd leven zou geleid hebben. Al helemaal niet als een heel ander, voldoening schenkend leven mogelijk zou zijn geweest.

Er valt écht iets voor te zeggen om een leven te leiden dat je blij, trots en voldaan doet voelen.        De dingen doen die we waardevol vinden en de relaties koesteren en intensifiëren met de mensen om ons heen die voor ons van tel zijn.

Dus weten hoe uw leven er zou kunnen uitzien is van groot belang.  We zijn allemaal mensen en onze relatie met geld is een privézaak.  Een groot deel van onze redeneringen aangaande geld hebben we ontwikkeld terwijl we opgroeiden. Vaak onder grote invloed van onze ouders. Soms zijn mensen zodanig geconditioneerd dat het een belemmering vormt voor de rest van hun leven.

Mensen veronderstellen sneller dan gedacht dat iets niet financieel haalbaar is, terwijl het dat eigenlijk wel is. De mogelijkheid om hierover een gesprek aan te gaan in een veilige en niet-beoordelende gespreksomgeving, kan van onvoorstelbare waarde zijn.

Financial Life Planning begint aldus bij het leven van de klant en neemt uiteindelijk ook alle financiële aspecten mee aan boord.  Dit leidt tot veel robuustere en juistere financiële beslissingen, simpelweg omdat uw objectieven, uw wensen en verwachtingen duidelijk zijn.

In de financiële wereld wordt ons vak Financial Life Planning genoemd omdat het ervan uit gaat dat het allerbelangrijkste niet uw geld is maar uw leven. 

Daarom reiken we tientallen manieren aan om slimmer om te gaan met uw geld.

 

Contact

CRING BVBA
Jaarbeurslaan 17, bus 12, 3600 Genk
T. 089 23 33 01
info@cring.be
FSMA 115093
RPR 0479.427.943